WAGSO zoekt fulltime citycoach

Sinds eind 2017 is in Waregem een citycoach aan de slag. De halftijdse functie wordt ingevuld door Adeline Bekaert via een dienstverleningsopdracht. De citycoach staat in voor ondersteuning aan de handelaarsvereniging Winkelen in Waregem, heeft een bemiddelende rol tussen de diverse stakeholders (Winkelen in Waregem, stad Waregem, WAGSO, Unizo, …) en ondersteunt de stad en WAGSO bij de verdere realisatie van het commercieel strategisch plan dat in oktober 2017 werd goedgekeurd.

De opdracht van Adeline loopt af op 15 juni 2019. Daarom is WAGSO momenteel op zoek naar een nieuwe citycoach. Het is de bedoeling om het takenpakket verder uit te diepen, waarbij natuurlijk in eerste instantie de ondersteuning naar de handelaars nog verder moet worden geoptimaliseerd. Toch wil WAGSO, samen met de stad Waregem, ook extra aandacht hebben aan de realisatie van het commercieel strategisch plan en de finalisering en vooral uitwerking van een breed gedragen marketingplan. Waregem heeft als regionale winkelstad hier zeker een taak te vervullen.

Om dit uitgebreide takenpakket ter dege te kunnen uitvoeren, zoekt WAGSO momenteel een fulltime citycoach die via een dienstenovereenkomst (consultancy) deze uitdaging wil aangaan. Daarvoor werd door de raad van bestuur van WAGSO een bestek goedgekeurd, dat je hier kan downloaden.

Spreekt de opdracht van citycoach jou aan? Dien dan zeker het inschrijvingsformulier achteraan het bestek in en dit uiterlijk op 25 april 2019 om 11.30u.

Created at: 02/04/2019